Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Interi dhe ‘leopardi’ janë gjallë!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Interi dhe ‘leopardi’ janë gjallë!  Empty
MesazhTitulli: Interi dhe ‘leopardi’ janë gjallë!    Interi dhe ‘leopardi’ janë gjallë!  I_icon_minitimeThu Jan 13, 2011 7:58 am

Interi ka shënuar fitore të rëndësishme në kuadër të Coppa Italia ndaj Genoas me rezultat 3-2 në ndeshjen e zhvilluar në Giuseppe Meazza.

Interi ishte ekipi më i mirë në këtë takim e në veçanti u dallua leopardi, Samuel Eto’o me dygolëshin e tij në minutat 15’ dhe 43’. Edhe njëherë u shqua Maicon, i cili nën Leonardon po shfaq aftësitë e tij si asistues nanometrik.

Mirëpo, Genoa nuk u spraps. Së pari ishte Houssine Kharja ai që dramatizoi me anë të penaltisë ndeshjen në Meazza me rezultatin 2-1 (54’). Mirëpo, atij iu përgjigj shpejtë McDonald Mariga me golin e tij (59’) për 3-1.

Giuseppe Sculli sa për prestigj në minutën e fundit realizoi për 3-2, por më kot, pasi që Nerazzurët në çerekfinale do të takohen me Parmën ose Palermon
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Interi dhe ‘leopardi’ janë gjallë!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Perez: Unë gjallë, Mourinho në United? Jo!
» Jackie Chan është gjallë
»  Moratti: Ky nuk është Interi im!
» Interi kampion i Italisë
» Ganso: Më dëshiron Interi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajme nga Sporti-
Kërce tek: