Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Facebook fillon me emaila

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Facebook fillon me emaila  Empty
MesazhTitulli: Facebook fillon me emaila    Facebook fillon me emaila  I_icon_minitimeTue Jan 18, 2011 8:34 pm

Përdoruesit më me fat në Facebook, sot kanë pranuar një porosi e cila i fton ata për përdorimin e Facebook Messages, shërbimit të ri i cili mundëson krijimin e emailit personal në këtë rrjet social, dhe shumë më shumë se kaq.

Më saktësisht, bëhet fjalë për përbrërjen e re të porosive elektronike në Facebook, në të cilën secili përdorues që ka profil në këtë rrjet social do ta ketë adresën e tij personale në shërbimin e Mark Zuckerberg-ut , ndërsa thuhet se kjo do të jetë më ndryshe se sa emaili i zakonshëm, pa rubrikën “subject” e shumë detaje tjera që e ndryshojnë emailin, njëherë e mirë.

Nëse nuk jeni në mesin e atyre që kanë marrë ftesën për përdorimin e Facebook Messages, atëherë këtë mund ta kërkoni në https://www.facebook.com/about/messages/. Natyrisht, nëse keni profil të hapur
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Facebook fillon me emaila
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Fillon zhvillimi i Chrome 6
» NBA: Lakers fillon me fitore
» Fillon shitja e Galaxy Tab 10.1
» Fillon stërvitja e FSK-së “Luani i shkathët”
» Palm Pre 2 fillon me para-porosi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi