Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Në Danimarkë gjetën jashtëtokësorin nga Ballkani?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Në Danimarkë gjetën jashtëtokësorin nga Ballkani?  Empty
MesazhTitulli: Në Danimarkë gjetën jashtëtokësorin nga Ballkani?    Në Danimarkë gjetën jashtëtokësorin nga Ballkani?  I_icon_minitimeSat Jan 22, 2011 8:57 pm

Në ishullin Sealand gjatë ndërrimit të gypave të vjetër të kanalizimit, një danez gjeti një kafkë të pazakontë për të cilën dyshohet se vjen nga rajoni i Ballkanit dhe i takon një jashtëtokësori.

Derisa po ndërronte gypat e vjetër të kanalizimit, danezi Anton Spangenberg në oborrin e tij në ishullin Sealand gjeti një kafkë të pazakontë për të cilën ekzistojnë disa teori.

Më intrigantja është ajo se kafka i përket një jashtëtokësori, i cili vjen nga rajoni i Ballkanit, ndërsa në ishullin e lartpërmendur arriti nëpërmjet Parisit dhe Munchenit, njofton RTL.

Kafka nga ishulli Sealand është rreth një herë e gjysmë më e madhe se kafka e homo sapiensit. Bien në sy zgavrat e mëdha të syve, për të cilat thuhet se janë të përshtatura për jetën në terr, nën tokë ose në planetin i cili sillet në ndonjë yll të largët.

Analizat e dërguara në Institutin Niels Bohr dëshmuan se kjo krijesë ka jetuar ndërmjet 1200 deri 1800 vjet më përpara, ndërsa është varrosur pas vitit 1900.

Edhe më tutje mbetet mister nëse kafka i takon një jashtëtokësori, është pjesëtar i ndonjë specie deri më tash të pazbuluar ose bëhet fjalë për një qenie të deformuar njerëzore, shkruan RTL.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Në Danimarkë gjetën jashtëtokësorin nga Ballkani?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Në liqenin e Livoçit nuk u gjetën mbetje mortore
» Ballkani vuan nga korrupsioni
» Gratë nga Ballkani me gjinj mesatar!
» Edhe Ballkani do të evropianizohet një ditë
» Ballkani jashtë BE-së “bombë e kurdisur”

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: