Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Wenger: Van Persie dhe Fabregas, të jashtëzakonshëm

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Wenger: Van Persie dhe Fabregas, të jashtëzakonshëm  Empty
MesazhTitulli: Wenger: Van Persie dhe Fabregas, të jashtëzakonshëm    Wenger: Van Persie dhe Fabregas, të jashtëzakonshëm  I_icon_minitimeMon Jan 24, 2011 7:24 am

Bosi i Arsenalit, Arsene Wenger, u shpreh të jetë tejet i kënaqur me skuadrën e tij pas fitores prej 3-0 ndaj Wiganit, kjo falë një het-triku nga holandezi Robin Van Persie.

“Lojtarët ishin të frustruar pas pjesës së parë, pasi që ne nuk shfrytëzuam rastet tona, megjithëse luajtëm futboll të jashtëzakonshëm”.

“Mendoj se Van Persie është rikthyer në formën e tij më të mirë pas lëndimit, kurse Fabregas edhe njëherë tregoi se është i jashtëzakonshëm, ai ishte i nervozuar pse nuk shënoi gol. Është klas i pastër nga pasimi deri te finishi”, potencoi Wenger.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Wenger: Van Persie dhe Fabregas, të jashtëzakonshëm
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Wenger pajtohet, Fabregas shitet 36 milionë
» Tevez: Messi është i jashtëzakonshëm
» Van Persie: Hat-tricku im i parë
» Van Persie më i mirë se Ronaldo
» Van Persie: Dua të shoh një Arsenal më të ashpër

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi