Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Tevez: Messi është i jashtëzakonshëm

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Tevez: Messi është i jashtëzakonshëm Empty
MesazhTitulli: Tevez: Messi është i jashtëzakonshëm   Tevez: Messi është i jashtëzakonshëm I_icon_minitimeFri Jun 04, 2010 10:53 am

Tevez: Messi është i jashtëzakonshëm F.0604105159848_m
Carlos Tevez ka vetëm fjalë të mira për futbollistin më të mirë në botë, sulmuesin e Barcelonës, Lionel Messi.
“Messi më befason për të mirë në çdo aspekt. Çdo stërvitje ai është më ndryshe, është mahnitëse ta shikosh atë se si luan në stërvitje me ju. Messi është një djalosh impresiv. Ai e ka treguar këtë në çdo stërvitje, por edhe pas kësaj, jashtë fushës, në darkë”.

“Unë nuk e di nëse do të luaj, nuk ka shenja nëse do të jem startues. Vërtet nuk e di se çfarë mendon Maradona. Mendoj se do të mund të luanim me tre sulmues, unë do të mund të qëndroja në krah të majtë, ndërsa Messi do të mund të luajë siç luan në Barcelona”, ka thënë Tevez.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Tevez: Messi është i jashtëzakonshëm
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Flores: Messi është Di Stefano i shekullit 21
» Rruga jonë është e vështirë, sepse është pëpjetë, por ajo është e qartë, sepse është e drejtë
» Wenger: Van Persie dhe Fabregas, të jashtëzakonshëm
» Maradona: Messi më i mirë se unë
» Het-trik i Tevez në fitoren e Cityt

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajme nga Sporti-
Kërce tek: