Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Reina: Torres dëshiron të qëndrojë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Reina: Torres dëshiron të qëndrojë Empty
MesazhTitulli: Reina: Torres dëshiron të qëndrojë   Reina: Torres dëshiron të qëndrojë I_icon_minitimeMon May 24, 2010 8:01 pm

Reina: Torres dëshiron të qëndrojë F.0524154448434_m
Portieri i Liverpoolit, Pepe Reina, është i bindur se sulmuesi Fernando Torres do të vazhdojë qëndrimin në Anfield.
Reina ka folur me bashkëvendësin e tij këtë javë dhe thotë se Torres është i përkushtuar të rikthehet sërish në klub.

“Jam i qetë për Fernando. Kam folur me të për të ardhmen e tij dhe ai më ka thënë se synon të vazhdojë me ne. Fernando ka pasur aq shumë dëshpërime sezonin e kaluar, por ai është një profesionist dhe gjithmonë dëshiron të japë më të mirën për ne. Kjo është ajo që thotë ai – i përkushtuar ndaj klubit të tij”, ka thënë Reina./
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Reina: Torres dëshiron të qëndrojë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Reina: 2010-ta viti më i keq te Liverpool
»  Zarate dëshiron të qëndrojë te Lazio
» Hleb dëshiron të qëndrojë te Barcelona
» Maicon tash dëshiron të qëndrojë në Inter
» Reina nuk është i hidhëruar në Torresin