Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Mourinho pret Real më të fuqishëm sezonin e ardhshëm

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Mourinho pret Real më të fuqishëm sezonin e ardhshëm  Empty
MesazhTitulli: Mourinho pret Real më të fuqishëm sezonin e ardhshëm      	  Mourinho pret Real më të fuqishëm sezonin e ardhshëm  I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 11:13 am

Trajneri i Real Madridit, Jose Mourinho, ka deklaruar se siguria e punës së tij për sezonin e ardhshëm nuk varet nga ajo nëse klubi fiton tituj këtë sezon, por të kalojë pa fituar asgjë është vështirë e pranueshme për të.

“Të përfundoj sezonin pa asnjë titull do të jetë një goditje e dhimbshme. Veçanërisht për fansat e vërtetë, të cilët janë mësuar me fitore të mëdha. Por ne gjithmonë iu adaptohemi rrethanave dhe fakteve”.

“Zhvillimi natyral i ekipit do të thotë se nuk ka tituj të fituar në fillim. Është një qark i madh që shpresoj se do të sjellë shumë fitore të mëdha”.

“Sezonin e ardhshëm pres shumë më shumë se sa që kemi treguar këtë vit. Unë dhe lojtarët tash mendojmë ngjashëm dhe kemi të njëjtën filozofi të ndeshjes që unë dua”, ka thënë Mourinho.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mourinho pret Real më të fuqishëm sezonin e ardhshëm
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mourinho dëshiron Gerrardin për sezonin e ardhshëm
» Mancini: City do të luftojë për titull sezonin e ardhshëm
» Mourinho: Do të krijoj një Real stabil
» Mourinho e dëshiron Lampard dhe Gerrard në Real
» F1: Ferrari zbulon veturën e re për sezonin 2011

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi