Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Femrat e lindura në korrik, janë më pak pjellore.!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.Delfina
WebMaster
WebMaster
dr.Delfina

<b>Postime</b> Postime : 1077

Femrat e lindura në korrik, janë më pak pjellore.! Empty
MesazhTitulli: Femrat e lindura në korrik, janë më pak pjellore.!   Femrat e lindura në korrik, janë më pak pjellore.! I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 2:18 pm

Muaji kur ka lindur një grua, duket se ndikon me një farë mënyre, në lindshmërinë e mëvonshme të saj.

Sipas një studimi të ri shkencor austriak, femrat që kanë lindur në verë, kanë tendencë të kenë më pak fëmijë në jetën e tyre, sesa gratë e lindura në stinët e tjera.
Kërkimi i Susan Huber e Universitetit të Vjenës, ka përdorur statistikat që arrijnë deri më 1967 dhe ka gjetur se ato femra që kanë lindur në korrik, kanë lindur fëmijë mesatarisht 13% më pak, në krahasim me ato të lindura në muajin dhjetor.
Kuriozitet është që studiuesit studiuan të dhëna edhe në një tjetër hemisferë, Zelandën e Re, dhe zbuluan se aty ka pikërisht efektin e kundërt.
Nga ana tjetër, studiuesit austriakë gjetën se femrat vietnameze që kanë lindur në korrik, sezonin me shi, janë më pjellore se ato të lindura në sezonin e thatë, në janar
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.com

Femrat e lindura në korrik, janë më pak pjellore.!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat
» Beta SP1 për Windows 7 në korrik
» Miloti martohet më 3 korrik
» Pse meshkujt jetojnë më pak se femrat?
» Femrat e urrejnë shopingun?!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet Mjeksore-
Kërce tek: