Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat  Empty
MesazhTitulli: Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat    Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat  I_icon_minitimeSun Jun 12, 2011 6:15 pm

Hulumtimet shkencore tregojnë se femrat të cilat marrin tableta kontraceptive ndjehen më të bukura dhe kanë vetëbesim më të madh.

Një kërkim i bërë në Itali te 600 femra me të reja se 30 vjeç, ka treguar se 90 për qind e femrave të cilat përdorin pilula kontraceptive janë të kënaqura me pamjen e tyre, 75 për qind ndiejnë se kanë më shumë vetëbesim , ndërsa 68 për qind konsiderohen fizikisht më të bukura se më herët.

Me të vërtetë kanë efekt edhe në humbjen e peshës, dhe pse disa prej tyre të dëmshme, këto pilula për disa gra janë ende temë-tabu, pilula është shumë e dobishme për shëndet, përfundim ky i gjinekologëve italianë.

Në asnjë mënyrë nuk guxoni që pilulat kontraceptive t’i merrni duke u bazuar vetëm në ngjyrën e kutisë apo këshillën e mikes, gjithsesi duhet të konsultoheni me gjinekologun paraprakisht.

Disa sëmundje, sikurse tensioni i lartë i gjakut, mund të jenë të kontraindikuara në marrjen e pilulave kontraceptive orale.

Ky paralajmërim nuk vlen vetëm për pilulat kontraceptive mirëpo edhe për terapitë hormonale, të cilat rrisin kualitetin e jetës te gruaja në menopauzë. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Femrat që marrin pilula janë më seksi se tjerat
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Çfarë i argëton femrat më shumë se seksi dhe shopingu?
» Femrat e lindura në korrik, janë më pak pjellore.!
» Pilula që shëron stresin
» 'Luftë' pagjumësisë jo me pilula, por me metodat e gjysheve
» Pilula kundër plakjes vjen për dhjetë vjet?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet Mjeksore-
Kërce tek: