Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Ancelotti: Mësova shumë nga Chelsea

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Ancelotti: Mësova shumë nga Chelsea Empty
MesazhTitulli: Ancelotti: Mësova shumë nga Chelsea   Ancelotti: Mësova shumë nga Chelsea I_icon_minitimeThu May 27, 2010 3:54 pm

Ancelotti: Mësova shumë nga Chelsea F.0527173509916_m
Bosi i Chelseat, Carlo Ancelotti, ka thënë se sezoni i parë si menaxher i Chelseat, ishte një përvojë e mirë për të, duke shtuar se ai ka mësuar shumë gjatë kësaj periudhe.
“Unë tentova të ndryshoja diçka në lojë, por për mua ishte një përvojë mjaft e mirë këtë vit. Unë mësova shumë gjëra, jo vetëm taktike por edhe fizike. Për shembull, në Itali stërvitjet fizike i bënim pa top. Këtu ne gjithnjë punojmë me top dhe këtu e kam mësuar këtë. Kjo është një gjë shumë e mirë”.

“Teknikisht, mendoj se ekipet më të vogla kanë më shumë njohuri në Itali. Është vështirë t’i mposhtësh ato ekipe me rezultat 7-0 ose 9-1, sepse ato qëndrojnë në mbrojtje dhe luajnë vetëm me kundërsulme. Këtu mund të themi se ekipet e vogla luajnë futboll të mirë, ato sulmojnë. Këtu është më ndryshe”, është shprehur Ancelotti.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Ancelotti: Mësova shumë nga Chelsea
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Chelsea, jo më shumë se 20 milionë për Luiz
» Chelsea shumë pranë David Luiz
» Fitojnë Chelsea dhe City
» FA Cup, triumfon Chelsea
» Chelsea nuk ndalet