Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Sampdoria emëron Di Carlo trajner të ri

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Sampdoria emëron Di Carlo trajner të ri Empty
MesazhTitulli: Sampdoria emëron Di Carlo trajner të ri   Sampdoria emëron Di Carlo trajner të ri I_icon_minitimeThu May 27, 2010 4:00 pm

Sampdoria emëron Di Carlo trajner të ri F.0527113759765_m
Sampdoria ka emëruar Domenico di Carlo si trajner të ri të ekipit, pasi ish-trajneri Gigi del Neri, u largua javën e kaluar për të marrë nën drejtim Juventusin.
Më pak se një orë pasi Chievo zbuloi se Di Carlo i ka dhënë fund lidhjes me këtë klub, Sampdoria edhe zyrtarisht ka caktuar taktikun si trajner të ri.

“Kjo ishte një ofertë e cila thjesht nuk mund të refuzohej. E di se duhet të mbush këpucë të mëdha, por përgjegjësia nuk më tremb”.

“Disa shanse ju kalojnë afër rrallë dhe duhet t’i kapni. Unë doja të qëndroj në Chievo, por kur mu ofrua mundësia të shkoj në rundin para-eliminator të Ligës së Kampionëve, nuk mund të thosha jo”, ka thënë Di Carlo.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Sampdoria emëron Di Carlo trajner të ri
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Scolari trajner i Palmerias
» Sampdoria me fitore në LK
» Sampdoria nuk do t’i shesë Palombon dhe Pazzinin
» Milani përcjell situatën e Cassanon te Sampdoria
» Del Neri: Jam trajner i Juventusit