Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Serbia nuk e shet telekomin më pak se 1.4 miliard euro

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Serbia nuk e shet telekomin më pak se 1.4 miliard euro   Empty
MesazhTitulli: Serbia nuk e shet telekomin më pak se 1.4 miliard euro    Serbia nuk e shet telekomin më pak se 1.4 miliard euro   I_icon_minitimeFri Apr 08, 2011 5:57 pm

Serbia nuk dëshiron ta shesë Telekom Serbia për më pak se 1.4 miliard euro, edhe pse çmimi i dhënë nga ana e qeverisë së Serbisë është vështirë të arrihet, sepse kompania ka aktivitet vetëm regjional e jo global, raporton Tanjug e cila citon Boris Tadiçin.
'Vendimi duhet të merret në ndonjë moment, e koha për vendimmarrje të tillë tashmë ka ardhur' sepse çmimi edhe mund të jetë më i vogël në 2-3 vitet e ardhshme.

Qeveria e Serbisë i ka dhënë afat prej 15 ditësh ofertuesit të vetëm Telekom Austria AG (TKA) të përmirësojë ofertën pasi që vlera e ofruar nën 1.4 miliard nuk është e papranueshme.

Kjo kompani ka ofruar vetëm 950 milionë euro në cash dhe 450 milion Euro investime në tre vitet e ardhshme. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Serbia nuk e shet telekomin më pak se 1.4 miliard euro
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
»  Serbia ia faturon Kosovës 15 milionë euro
» E shet banesën për ta financuar partinë
» Mbi 1 miliard njerëz pa ujë të pijshëm
» Facebook do të ketë një miliard përdorues
» FMN mund t'i ofrojë Serbisë 1.4 miliard dollarë kredi