Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Mourinho, ky hipokrit i madh! Ja pse!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Mourinho, ky hipokrit i madh! Ja pse!  Empty
MesazhTitulli: Mourinho, ky hipokrit i madh! Ja pse!    Mourinho, ky hipokrit i madh! Ja pse!  I_icon_minitimeSat Apr 30, 2011 7:14 am

Mourinho, ky hipokrit i madh! Ja pse!  29-hipokriti4

Portali Goal.com i çjerr maskën Jose Mourinhos. Në një shkrim të detajuar, ky portal lider për futbollin tregon se pse Jose Mourniho s’ka fytyrë për t’u ankuar për referimin, e aq më pak të akuzojë Guardiolën se i ka fituar me skandal dy tituj të Ligës së Kampionëve.
Sipas Goal.com, as Mourinho nuk i ka fituar me djersë e fair-play titujt e tij të kampionëve me Porton e Interin. Ja vendimet skandaloze që kanë shkuar në favor të tij, e për të cilat Mou s’ka bërë zë.

1. Në edicionin 2003-04, Porto e tij në ndeshjen e kthimit në Old Trafford u ndihmua pas një vendimi skandaloz për anulimin e një goli të pastër të Paul Scholesit, me pretendimin se ishte offside. Porto fitoi 3:2 me rezultat të përgjithshëm, dhe Mourinho nuk u ankua, por vrapoi në krejt fushën për ta festuar

2. Edhe në gjysmëfinalen me Deportivo La Coruna, që Porto e fitoi 1:0, Jose përfitoi nga referimi i tmerrshëm. Në ndeshjen e parë në Portugali ylli kryesor i Deportivos, Jorge Andrade u largua me karton të kuq, për ndërhyrje ndaj ish-bashkëlojtarit Deco, që ishte veç për hajgare. Që të dy lojtarët kot protestuan tek referi Markus Merk, duke i thënë: “Jemi vetëm miq, jemi miq”, por ai nuk dëgjoi. Porto fitoi 1:0 dhe shkoi në finale, ku e fitoi Ligën e Kampionëve.

3. Ndihma vazhdoi edhe për Interin e tij më vonë. Në ndeshjen e parë në San Siro Chelsea me siguri do të kthehej në Londër me rezultatin 2:2, por gjyqtari Mejuto Gonzalez nuk ia dha penalltinë për ndërhyrjen e Walter Samuelit në Salomon Kaloun. Argjentinasi ishte lojtari i fundit dhe duhej të merrte karton të kuq.

4. Në gjysmëfinalen klasike me Barcelonën, Mourinho kishte të drejtë të ankohet për kartonin e kuq të padrejtë ndaj Thiago Mottas, por ai nuk e bëri të madhe golin e Militos nga offsidi, që në fakt ishte diferencë ndërmjet dy klubeve.

5. Mbase Pepe nuk e meritoi kartonin e kuq në ndeshjen e fundit, por portugezi duhet ta dijë se ai e meritoi të kuqin në finalen e Kupës së Mbretit. Fakti që ai mbeti në lojë shkoi në dobi të Real Madridit.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Mourinho, ky hipokrit i madh! Ja pse!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Redknapp: United një test i madh për ne
» Fatlumi më i madh në Kinë
» Facebook konkurrent me i madh se Google
» Amerikani kap krokodilin më të madh në botë
» Facebook bëhet më i madh se Google?