Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Mungesa e seksit çon drejt infarktit

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Mungesa e seksit çon drejt infarktit Empty
MesazhTitulli: Mungesa e seksit çon drejt infarktit   Mungesa e seksit çon drejt infarktit I_icon_minitimeTue May 10, 2011 6:41 am

Pas 14 studimeve shkencore, është konstatuar se ata që bëjnë seks vetëm kohë pas kohe, janë në rrezik më të madh nga sulmi në zemër. Në të vërtetë, gjatë seksit rritet presioni i gjakut dhe të rrahurat e zemrës, çka te personat e moshuar shkakton infarkt, sepse zemra e tyre nuk është aq e fortë për një përgjigje të tillë, sepse nuk është në formë.

“Në mënyrë që njerëzit të jenë më të shëndetshëm, ndërsa zemra e tyre në formë më të mirë, duhet së paku pesë herë në javë të merren me ndonjë aktivitet fizik, pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për ecje në natyrë, punë në kopsht, apo seks”, thotë kardiologia Amy Thompson.

Ajo ka shtuar se një person sa më aktiv që të jetë në seks, aq më pak ka rrezik të përjetojë infarkt, sepse gjatë seksit të rregullt, zemra bëhet e fortë si muskul.

Disa studiues nga Queens para ca muajsh kanë ardhur në përfundim se seksi tre herë në javë apo më shpesh, përveç sulmit në zemër, e shmang edhe sulmin në tru.

Mungesa e seksit çon drejt infarktit Dlattach.html;topic=82493

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Mungesa e seksit çon drejt infarktit
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mungesa e seksit
» Mbijetoni infarktit me alkool
» Vrapi-ilaç kundër infarktit
» Mungesa e parave, rrezikon UP-në