Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Kosova, pritje shtetërore Stefanovicit

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Kosova, pritje shtetërore Stefanovicit  Empty
MesazhTitulli: Kosova, pritje shtetërore Stefanovicit    Kosova, pritje shtetërore Stefanovicit  I_icon_minitimeWed May 11, 2011 9:10 am

Borko Stefanovic është zyrtari i parë serb të cilit Qeveria e Republikës së Kosovës do t’i organizojë pritje të karakterit shtetëror.
Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi do ta presë atë të enjten në Zyrën e tij. Kjo, pasi shefi i delegacionit të Serbisë në bisedimet me Kosovën të martën pasdite ka kërkuar leje për vizitën dhe Kuçi i është përgjigjur pozitivisht, shkruan Koha Ditore.
“Është menduar të ketë takime me ne dhe opozitën. Do ta pres në zyrën time”, ka thënë Kuçi. “Kërkesa për t’i dhënë leje që ta vizitojë Kosovën ka ardhur. Unë kam premtuar se do të përgjigjem pozitivisht”, ka shtuar ai.
Por dyert e Kuvendit nuk do të hapen për zyrtarin serb. Kryeparlamentari Jakup Krasniqi nuk do ta rezervojë në agjendën e së enjtes një termin për të.
“Ai mund të vijë dhe të ketë takime me zyrtarë të Qeverisë, por nuk e shoh të arsyeshme në parim që të ketë takime edhe me Parlamentin”, ka thënë Krasniqi.
Deri të martën pasdite Stefanovici nuk kishte kërkuar leje, dhe kishte deklaruar më herët se nuk kishte nevojë ta bënte një gjë të tillë. Nëse do të vepronte kësisoj, sipas Kuçit, ai do të ndalej nga autoritetet e rendit dhe do të kthehej në Serbi.
Në prag të përgatitjeve për raundin e katërt të bisedimeve ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, shefi i ekipit negociator të Serbisë ka paralajmëruar gjatë ditës se do të vizitojë kryeqendrën e Kosovës, ku planifikon që të takohet me homologen kosovare, Edita Tahiri, por edhe me zyrtarë tjerë qeveritarë dhe përfaqësues të partive politike, sikurse edhe me përfaqësuesit e komunitetit serb në të dy anët e Ibrit.
Në një prononcim për portalin Vijesti, Stefanovic ka konsideruar se është mirë që të dyja palët të takohen më shpesh dhe jo vetëm në takimet zyrtare në Bruksel, për shkak të numrit të madh të çështjeve të hapura. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Kosova, pritje shtetërore Stefanovicit
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Në Samitin e Varshavës, Kosova pa simbole shtetërore
» Kosova e Shqipëria në pritje të marrëveshjes për objektin policor
» KDI: Qeverinë e zyrtarët shtetërorë më të korruptuarit
» Fuere: Shqipja pas 10 vjetësh mund të jetë shtetërore
» Malavi i organizoi pritje madhështore presidentit të Kosovës