Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Guardiola: United nga më të mirët në botë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Guardiola: United nga më të mirët në botë  Empty
MesazhTitulli: Guardiola: United nga më të mirët në botë    Guardiola: United nga më të mirët në botë  I_icon_minitimeTue May 24, 2011 8:52 am

Trajneri i Barcelonës, Pep Guardiola, e ka përshkruar Manchester Unitedin si njërën nga skuadrat më të mira në botë.
Të shtunën mbrëma Blaugranët do të zhvillojnë finalen e Ligës së Kampionëve, pikërisht kundër Djajve të Kuq, ndërsa Guardiola ka vetëm fjalë lavdie për ekipin e Sir Alex Ferguson.

“E kemi shikuar finalen e vitit 2009 dhe ata kanë qenë më të mirë se ne në gjysmën e parë. Niveli është i njëjtë, ata janë të fortë, garues dhe mund të luajnë me katër ose pesë formacione të ndryshme, dhe sërish mbeten konkurrues”.

“Është njëra nga skuadrat më të mira në botë, edhe atë jo vetëm sivjet. Jemi krenarë që do të luajmë kundër tyre”.

“Mendoj se do të jetë një finale e mirë, por kurrë s’i dihet. Duhet të mundohemi që të parashikojmë se çfarë do të bëjë Manchesteri. Është një skuadër që do të mbrohet në pjesën e vet nëse është nevoja”, u ka thënë Pep gazetarëve. /Telegrafi/

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Guardiola: United nga më të mirët në botë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» IFFHS: Interi dhe Barca më të mirët e planetit
» Guardiola kërkon Robben?
» Guardiola: Sa më larg Realit!
» Guardiola: Nuk pata arsye për të mos renovuar
» Guardiola: Topi i Artë për të gjithë