Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Ish-pjesëtarë të UÇK-së hynë në grevë urie

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Ish-pjesëtarë të UÇK-së hynë në grevë urie  Empty
MesazhTitulli: Ish-pjesëtarë të UÇK-së hynë në grevë urie    Ish-pjesëtarë të UÇK-së hynë në grevë urie  I_icon_minitimeTue May 24, 2011 8:55 am

Këshilli për mbrojtjen e të drejtave të luftëtarëve të ish-UÇK-së ka hyrë prej hënës mbrëma në grevë urie përballë ndërtesës së Qeverisë.
Më shumë se 30 grevistë janë mbledhur në një tendë, duke me kërkesën për përmirësimin e pozitës së veteranëve të luftës.

Kryetari i këtij këshilli, Xhevdet Qeriqi ka thënë se këtë greve më shumë po e bëjnë për arsye morale, duke mbrojtur vlerat e ish-luftëtarëve të UÇK së dhe se nuk do ta përfundojnë derisa të miratohet Ligji për vlerat e luftës.

“Ne për çështje morale do të hymë dhe do të kërkojmë që ligji për vlerat e luftës përfundimisht të miratohet nga Parlamenti i Kosovës, në të kundërtën nuk do të dalim nga greva, nëse është nevoja edhe një ose dy muaj do të vazhdojmë dhe nuk e kemi ndërmend të largohemi”, ka thënë Qeriqi për KTV-në.

Ndërsa lidhur me deklaratën e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK së, të cilët kanë njoftuar se nuk e mbështesin grevën, Qeriqi ka thënë se ata më shumë janë avokat të Qeverisë, se sa që mbrojnë të drejtat e veteranëve.

Sipas Qeriqit, greva ka për qëllim të tërheqë vërejtjen për trajtimin jo të mirë të ish-luftëtarëve nga ana e institucioneve vendore dhe ndërkombëtare në Kosovë.

Po ashtu grevistët janë shprehur kundër arrestimeve që EULEX-i po u bën bashkëluftëtarëve të tyre, ndërsa nuk arrestohen kriminelët serbë. /Telegrafi/

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Ish-pjesëtarë të UÇK-së hynë në grevë urie
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Të burgosurit në Burgun e Dubravës në grevë urie
» Punëtorët e KEK-ut kërcënojnë me grevë
» Shërbyesit shëndetësorë në grevë më 4 maj
» Ish-luftëtarët e UÇK-së do të hyjnë në grevë

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi