Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Van Persie sulmon Chelsean dhe Spanjën

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Van Persie sulmon Chelsean dhe Spanjën  Empty
MesazhTitulli: Van Persie sulmon Chelsean dhe Spanjën    Van Persie sulmon Chelsean dhe Spanjën  I_icon_minitimeThu Jun 02, 2011 6:55 pm

Sulmuesi i Arsenalit, Robin Van Persie, ka lansuar një sulm sensacional në drejtim të përfaqësueses spanjolle dhe rivalëve të Ligës Premier, Chelseat, duke thënë se ai nuk mund ta kuptojë se si mund të bëjnë presion në referim.

“Lojtarët e Spanjës gjithmonë shkojnë te gjyqtarët në mënyrë që t’i bindin ta ndëshkojnë kundërshtarin. Kjo sjellje vërtet më ofendon. Njerëzit të cilët po shikojnë një ndeshje në televizor dhe tifozët nuk duan të shohin gjëra të tilla. Nëse dëshironi të ankoheni, është më mirë të shkoni te bukëpjekësi apo kështu diçka. Aty ka gjithmonë njerëz që flasin”.

“Edhe lojtarët e Chelseat gjithmonë po bëhen ku*vë ndaj referimit. Unë vërtet nuk mund ta kutpoj këtë. Thjeshtë mbylleni gojën dhe përqëndrohuni në futboll”, ka thënë Van Persie. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Van Persie sulmon Chelsean dhe Spanjën
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Portugalia shkatërron Spanjën
» Wenger: Van Persie dhe Fabregas, të jashtëzakonshëm
» Van Persie më i mirë se Ronaldo
» Van Persie: Hat-tricku im i parë
» Van Persie: Dua të shoh një Arsenal më të ashpër