Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Zyrtare: Al-Ahli transferon Cannavaron

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Zyrtare: Al-Ahli transferon Cannavaron Empty
MesazhTitulli: Zyrtare: Al-Ahli transferon Cannavaron   Zyrtare: Al-Ahli transferon Cannavaron I_icon_minitimeThu Jun 03, 2010 7:03 am

Zyrtare: Al-Ahli transferon Cannavaron F.0602165100779_m
Kapiteni i Italisë, Fabio Cannavaro, ka arritur marrëveshje dy vjeçare me klubin nga Dubai, Al-Ahli.
Cannavaro ishte transfer i lirë, pasi që Juventusi nuk shfaqi interesim për t’ia vazhduar kontratën, kurse në shprehje erdhi Al-Ahli që ia ofroi një kontratë luksoze italianit. Ai do të fitojë 1 milionë euro në sezon plus bonuset që mund të arrijnë deri në 5 milionë euro.

“Unë jam shumë i lumtur të kem arritur marrëveshje me Al-Ahlin. Unë kam menduar më herët kalimin në Dubai. Është një qytet që e dua. Kjo është një ëndërr që po bëhet realitet për mua, të luaj për një klub të madh në një qytet të mrekullueshëm”, ka thënë Cannavaro për La Repubblica.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Zyrtare: Al-Ahli transferon Cannavaron
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Zyrtare: Interi transferon Knasmullner
» Al-Ahli kërkon edhe Del Pieron
» Reali transferon Coentraon?
» Zyrtare: Emanuelson lojtar i Milanit
» Zyrtarë të LDK-së vizitojnë veteranët e UÇK-së