Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Gazetarët ministrave: Bëhuni më të përgjegjshëm

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Gazetarët ministrave: Bëhuni më të përgjegjshëm  Empty
MesazhTitulli: Gazetarët ministrave: Bëhuni më të përgjegjshëm    Gazetarët ministrave: Bëhuni më të përgjegjshëm  I_icon_minitimeMon Aug 22, 2011 5:17 pm

Asociacioni i Gazetarëve Profesionistë të Kosovës (AGPK) me shqetësim ka marrë lajmin se ministri i Punëve të Brendshme Bajram Rexhepi ka vendosur që të ndërpresë bashkëpunimin me të përditshmen “Zëri”.

Në një komunikimin që ka pasur me gazetën, ministri Rexhepi ka thënë se që nga 21 gushti i vitit 2011 e deri më 21 gusht të vitit 2012 ka shkëputur të gjitha raportet me gazetën “Zëri”. “Unë kam vendosur ta bëj një gjë të tillë. Edhe pse jam ministër është e drejte e ime të flas apo të mos flas me ju”, ka thënë Rexhepi.

AGPK përkujton se sjellja e ministrit Rexhepi nuk është e para në kabinetin Thaçi. Edhe zëvendëskryeministrja Mimoza Kusari-Lila pati vepruar njëjtë. Për AGPK-në veprimet e tilla të zyrtarëve qeveritarë janë të papërgjegjshme, të papranueshme dhe dëmtojnë rëndë lirinë e medies. Ministrat, dhe asnjë zyrtarë tjetër shtetëror nuk mund të jenë shpërfillës ndaj kërkesës së medieve për të marrë qëndrimet e tyre, përderisa të njëjtit ushtrojnë një funksion me përgjegjësi publike.

AGPK i rikujton kryeministrit Hashim Thaçi se mungesa e një zëdhënësi të qeverisë po e rëndon çdo ditë punën e gazetarëve. AGPK i rikujton institucioneve të Kosovës se shqetësimet e tilla do të raportohen edhe në mekanizmat ndërkombëtarë siç është Komisioni Evropian. AGPK i fton mediet dhe gazetarët që të vazhdojnë të bëjnë punën e tyre duke respektuar kodin etik dhe standardin profesional. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Gazetarët ministrave: Bëhuni më të përgjegjshëm
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Hoxhaj merr pjesë në takimin e ministrave të OKI-it
» Qeveria shpenzon buxhetin për kabinetet e ministrave
» Pengohen gazetarët në Kuvend
» MZHE kufizon gazetarët
» Benitez: Më pëlqen Italia, edhe gazetarët