Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Një super-kompjuter nga Lenovo, ThinkCentre M90z

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Një super-kompjuter nga Lenovo, ThinkCentre M90z Empty
MesazhTitulli: Një super-kompjuter nga Lenovo, ThinkCentre M90z   Një super-kompjuter nga Lenovo, ThinkCentre M90z I_icon_minitimeSun Jun 13, 2010 2:32 pm

Një super-kompjuter nga Lenovo, ThinkCentre M90z F.0611111712864_m

Javën e kaluar, kompania Lenovo ka paralajmëruar modelin e ri të kompjuterit të integruar (all-in-one-PC) nga seria e ThinkCentre, modeli M90z, i cili do tu ofrohet përdoruesve me teknologjinë më të re të Intel, vPro, e cila mundëson punë dhe mirëmbajtje më të lehtë, krahasuar me kompjuterët aktual që ofrohen në treg.
Kompjuteri vjen me një ekran prej 23 inç, i cili është i ndjeshëm në prekje. Komponentët si hard-disku, mund të zhvendosen shumë lehtë nga kompjuteri, pa pasur nevojë për vegla pune.

Përveç mausit dhe tastierës, të gjithë komponentët tjera janë të integruara në një vend të vetëm (duke përfshirë edhe ekranin). Blerësit e këtij modeli të Lenovo’s, mund të zgjedhin nga procesorët e Intel, mes modeleve Core i3 dhe Core i5, ndërsa ruajtja e të dhënave posedon kapacitet deri në 1TB.

Platforma vPro i mundëson administruesit të sistemit që të pamundësojë përdorimin e kompjuterit, edhe nga distanca, duke i mbyllur të gjitha të dhënat. Ndërsa, shumica e problemeve me sistemin mund të zgjidhen gjithashtu nga largësia, duke përfshirë këtu edhe rregullimin e vet sistemit operativ.

Çmimi me konfigurimin primar për modelin më të ri të Lenovo’s, ThinkCentre M90z do të jetë 900 dollarë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Një super-kompjuter nga Lenovo, ThinkCentre M90z
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Kompjuterët më të mirë vijnë nga Lenovo dhe Asus
» Android 2.2 super i shpejtë
» Tetë orë apo më shumë në kompjuter, shkaktojnë ishiasin
» Edhe Texas Instruments me kompjuter tablet
» Super Gjyshja dhe super gjyshi talentet e Gjeorgjisë