Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Motorola lanson Droid 2?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Motorola lanson Droid 2? Empty
MesazhTitulli: Motorola lanson Droid 2?   Motorola lanson Droid 2? I_icon_minitimeSun Jun 13, 2010 2:43 pm

Motorola lanson Droid 2? F.0612194746308_m

Disa pamje të publikuara në internet, shfaqin versionin e ri të Motorola Droid 2 i cili mund të del edhe zyrtarisht në treg, gjatë kësaj jave.
Versioni i ri i Droid të prodhuar nga Motorola pritet se do të sjell përmirësime në tastierë, kapacitet më të mirë dhe më funksional gjatë punës, si dhe ekran me diametër prej 3.7 inç.

Në modelin e ri të telefonit, Motorola nuk do të ketë rrotën lëvizëse në tastierë, thuhet në blogun e Droid Life. Pajisja rrotulluese ishte kritikuar nga përdoruesit, pasi thuhej se nuk përgjigjej shpejtë gjatë përdorimit.

Thuhet se modeli Droid 2 do të ketë të integruar versionin më të ri të sistemit operativ të Google, Android 2.1, dhe me mundësi të azhurnimit të shpejtë në versionin 2.2, i cili pritet të zyrtarizohet së shpejti nga Android.

Droid 2 do të ketë procesor prej 750-MHz OMAP, mirëpo edhe ky kapacitet i procesorit mbetet më i vogël, nëse e krahasojmë me senzacionet e fundit, HTC EVO 4G dhe iPhone 4.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Motorola lanson Droid 2?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Motorola lançon telefonin e mençur Droid X2
» Strategjia e Motorola-s për të konkuruar Androidët
» Motorola sjell modelin e ri, Milestone XT720
» Motorola fillon promovimin e tabletit Xoom
» Apple lanson iOS 4.2