Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Të rinjtë e Tiranës, përdoruesit më të mëdhenj të drogës

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Të rinjtë e Tiranës, përdoruesit më të mëdhenj të drogës Empty
MesazhTitulli: Të rinjtë e Tiranës, përdoruesit më të mëdhenj të drogës   Të rinjtë e Tiranës, përdoruesit më të mëdhenj të drogës I_icon_minitimeMon Jun 14, 2010 6:46 am

Të rinjtë e Tiranës, përdoruesit më të mëdhenj të drogës F.0613141106545_m

Të rinjtë e Tiranës, si dhe të qyteteve me të mëdha në Shqipëri, konsiderohen si grupet më të mëdha të përdorimit të drogës.
Alban Ylli, drejtori i Shëndetit Publik, thotë se rreth 6-7% e të rinjve, përdorin drogë duke filluar nga më të lehtat, si tymosja e hashashit, e deri te kokaina, heroina, me injeksione. Por përveç të rinjve, në grupet e riskut futen dhe ata që kanë sëmundje seksualisht të transmetueshme si HIV/AIDS.

"7-9 për qind e të rinjve të shkollave të mesme janë ekspozuar ndaj drogave në mjediset shkollore ose rreth tyre. Pra, u është ofruar përdorimi i një droge pranë mjedisit të shkollës, çka do të thotë qe trafikantët e drogës, funksionojnë tashmë kudo, edhe pranë shkollave", tha Ylli.

Sa i përket grupmoshave, ato janë nga më të ndryshme, duke përfshirë këtu dhe moshat e mesme, por ndërkohë nuk mund të përjashtohen edhe të moshuarit, thotë drejtori i ISHP-së. /Alsat/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Të rinjtë e Tiranës, përdoruesit më të mëdhenj të drogës
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Top 20 përfituesit më të mëdhenj në futboll
» Peshqit e mëdhenj, afër rrjetës së antikorrupsionit?
» Të rinjtë nuk munden pa internet!
» Të rinjtë serbë të Kosovës nuk i njohin kryenegociatorët
» Paratë e drogës për viktimat

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: