Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Peshqit e mëdhenj, afër rrjetës së antikorrupsionit?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Peshqit e mëdhenj, afër rrjetës së antikorrupsionit?  Empty
MesazhTitulli: Peshqit e mëdhenj, afër rrjetës së antikorrupsionit?    Peshqit e mëdhenj, afër rrjetës së antikorrupsionit?  I_icon_minitimeTue May 24, 2011 8:53 am

Lufta kundër korrupsionit kohëve të fundit ka marrë më shumë jehonë. Me gjithë arrestimet e fundit, nuk përjashtohet mundësia që të ketë arrestime edhe të peshqve të mëdhenj.
Drejtori i Agjencisë Kundër-Korrupsion, Hasan Preteni ka thënë se në listat e agjencisë ka edhe kryetar komunash, ministra, drejtorë të ndërmarrjeve publike, etj, transmeton Indeksonline.

I pyetur se a shpreson se gjatë këtij viti do të ketë arrestime edhe të peshqve të mëdhenj, Preteni ka thënë definitivisht po, pasi sipas tij, nuk ka arsyetime për të mos ndodh kjo, raporton Bota Sot. /Telegrafi/

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Peshqit e mëdhenj, afër rrjetës së antikorrupsionit?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Nigeria afër njohjes së Kosovës
» Top 20 përfituesit më të mëdhenj në futboll
» Të rinjtë e Tiranës, përdoruesit më të mëdhenj të drogës
» Cana një hap më afër Lazios
» Bayerni afër transferimit të Coentrao?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: