Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Selimi paralajmëron ndërrime në polici

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Selimi paralajmëron ndërrime në polici Empty
MesazhTitulli: Selimi paralajmëron ndërrime në polici   Selimi paralajmëron ndërrime në polici I_icon_minitimeMon Jun 21, 2010 9:20 am

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Behar Selimi ka paralajmëruar se do të ketë gradime për zyrtarët policor të cilët tregojnë rezultate të kënaqshme në punën e tyre, ndërsa do të ketë edhe degradime për ata që tregojnë ngecje.
Ardhja e drejtorit të ri në Policionë e Kosovës ka sjellë dhe pritet të sjellë risi në këtë institucion.

Selimi thotë se se do të vlerësohet ai që ka rezultate në parandalimin dhe luftimin e krimit dhe aksidenteve, dhe po ashtu ai që këtë punë e bën me më pak burime materiale dhe njerëzore.
Selimi paralajmëron ndërrime në polici Behar-selimi

“Pas gjashtë muajsh mund të krijohen disa situata në të cilat unë duhet t’i lëviz disa eprorë nga një pozitë tjetër për t’ua dhënë edhe një shans, kurse nëse edhe në shansin e dytë tremujor nuk e respketojnë, atëherë do të më duhet t’i degradoj disa, kurse disa t’i vë në listën e atyre që mund të avancohen dhe që i plotësojnë edhe disa kushte formale, por me prioritet të kenë rezultate”, është shprehur Selimi.

Ai tha se me komandantët e stacioneve së shpejti do të fillojnë të dalin me raportet e para të punës së tyre që prej kur e ka lëshuar letrën në muajin prill.

“Por pas tre muajve unë do do të bëj vlerësimet e para, por duke marrë parasysh edhe konsultimet e zyrtarëve komunal për të ardhur deri te procesi i rishikimit të tyre”, ka thënë Selimi. /KosovaSot/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Selimi paralajmëron ndërrime në polici
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Reformat në Polici, “djersitje” e policëve në terren
» Selimi - ambasador i Kosovës në Shqipëri?
» Selimi në seminarin e nivelit të lartë në Turqi
» FSK-ja do të përdoret si polici?
» G20 paralajmëron për sfidat e të ardhmes

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: