Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Domenech kritikon Anelkan për mungesë edukate

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Domenech kritikon Anelkan për mungesë edukate Empty
MesazhTitulli: Domenech kritikon Anelkan për mungesë edukate   Domenech kritikon Anelkan për mungesë edukate I_icon_minitimeMon Jun 21, 2010 9:31 am

Domenech kritikon Anelkan për mungesë edukate 21-domenech4

Johanesburg, 20 qershor - Trajneri i Francës, Raymond Domenech, ka treguar se ia ka dhënë rastin Anelkas për t'i kërkuar falje, por sulmuesi i Chelseat ka refuzuar ta bëjë këtë.
"E vetmja arsye pse i jam afruar ditën tjetër ka qenë se kam dashur t'i jap rast të flasë. Por ai refuzoi. Njerëzit nuk kanë ide se në çfarë presioni jemi. Kështu që kur trajneri jep ndonjë mendim, atëherë futbollisti mund të humbasë nervat", ka thënë Domenech.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Domenech kritikon Anelkan për mungesë edukate
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Drogba mbështet Anelkan
» Domenech: Merituam më shumë
» Vieira: Domenech, një amator pa klas
» Në QKUK ka mungesë të insulinave
» Mungesë barnash në treg