Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Bonuse për Nigerinë nëse mposht Korenë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Bonuse për Nigerinë nëse mposht Korenë Empty
MesazhTitulli: Bonuse për Nigerinë nëse mposht Korenë   Bonuse për Nigerinë nëse mposht Korenë I_icon_minitimeMon Jun 21, 2010 3:53 pm

Futbollistët e Nigerisë do të ketë rastin të fitojnë hiç më pak se nga 30 mijë dollarë, nëse ata mposhtin Korenë e Jugut dhe arrijnë të kualifikohen në fazën e 1/8 të Botërorit.

Bonuse për Nigerinë nëse mposht Korenë Nigeria
Më parë Federata nigeriane e Futbollit, kishte vendosur t’i shpërblente me 10 mijë dollarë lojtarët e saj nëse do ta mposhtnin Argjentinën, por duket se tani ka një ngritje të trefishtë, në rast të kualifikimit në fazën e 16 më të mirëve. Nëse Nigeria arrin në çerekfinale, atëherë futbollistët do përfitonin 12 mijë e 500 dollarë shtesë.

Nigeria duhet të shënojë fitore ndaj Koresë së Jugut në Durban dhe të shpresojë që Argjentina ta mposhtë Greqinë, nëse dëshiron të kualifikohet më tej
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Higuain mposht Korenë Jugore
» Greqia përmbys Nigerinë
» Portugalia turpëron Korenë e Veriut
» Taekwando robotë do të ndeshen në Korenë e Jugut
» Koreja mposht Greqinë