Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Çmimi i naftës ngritët mbi 78 dollarë për barel

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Çmimi i naftës ngritët mbi 78 dollarë për barel Empty
MesazhTitulli: Çmimi i naftës ngritët mbi 78 dollarë për barel   Çmimi i naftës ngritët mbi 78 dollarë për barel I_icon_minitimeTue Jun 22, 2010 7:50 am

Çmimi i naftës ngritët mbi 78 dollarë për barel 21-nafta4

Londër, 21 qershor - Çmimet e naftës janë ngritur sot mbi 78 dollarë për barel, pas njoftimeve të Kinës për të stabilizuar juanin kundrejt dollarit, duke rritur besimin e investitorëve në rimëkëmbjen globale dhe kërkesën për naftë.

Çmimi i naftës së papërpunuar në bursën e Londrës u rrit sot për 1.46 dollarë në 78.64 dollarë për barel.

Kursi kinez i këmbimit u forcua sot, ndërsa Banka Qendrore kineze ka paralajmëruar se vlera e juanit nuk do të rritet në mënyrë dramatike për shkak të fleksibilitetit më të madh në normat e këmbimit.

Tregtarët parashikojnë se juani më i fortë do të bëjë disa mallra që vlerësohen me dollarë, siç është nafta, të jenë më të lira në Kinë dhe do të ndikojë në rritjen e kërkesës, raporton AP.

Ndërsa, euro u ngrit për 0.2 % kundrejt dollarit, në 1.241 dollarë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Çmimi i naftës ngritët mbi 78 dollarë për barel
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Bie çmimi i naftës
» Çmimi i naftës rrezikon rimëkëmbjen ekonomike
» Venezuela me rezervat më të mëdha të naftës
» Shitja e telefonave mobil në botë ngritet 19 për qind
» SHBA: Hetime kriminale për derdhjen e naftës