Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Kirgizi: Janë kthyer 35 mijë refugjatë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Kirgizi: Janë kthyer 35 mijë refugjatë  Empty
MesazhTitulli: Kirgizi: Janë kthyer 35 mijë refugjatë    Kirgizi: Janë kthyer 35 mijë refugjatë  I_icon_minitimeThu Jun 24, 2010 8:34 am

Shërbimi kufitar i Kirgizisë thotë se 35 mijë refugjatë janë kthyer në këtë vend, pasi ishin larguar gjatë përleshjeve vdekjeprurëse etnike, më herët këtë muaj.
Vlerësohet se më se 100 mijë uzbekë etnikë ishin larguar nga Kirgizia për në Uzbekistan, pas shpërthimit të dhunës në rajonet jugore Osh dhe Xhalal-Abad, më 10 qershor.

Sipas të dhënave zyrtare, së paku 240 vetë janë vrarë dhe mijëra të tjerë janë plagosur nga kjo dhunë.

Liderët e përkohshëm të Kirgizisë kanë shpallur se zgjedhjet parlamentare do të mbahen në shtator, në mënyrë që sa më shpejt të krijohet qeveria legjitime. /REL/Kirgizi: Janë kthyer 35 mijë refugjatë  Kyrgyzstan_map21
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Qeveria themeloi Komisionin Kombëtar për Refugjatë
» BeH: Numri i të papunëve mbi 520 mijë
» Prishtina ka veç 200 mijë banorë?
» I lë taksistit 300 mijë euro
» Prishtina më pak se 200 mijë banorë!