Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Fabregas: Do të shkoj te Barcelona

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Fabregas: Do të shkoj te Barcelona Empty
MesazhTitulli: Fabregas: Do të shkoj te Barcelona   Fabregas: Do të shkoj te Barcelona I_icon_minitimeThu May 13, 2010 6:14 pm

Edhe pse menaxheri i Arsenalit, Arsene Wenger dhe vetë Cesc Fabregas kanë mohuar një largim të mundshëm të spanjollit nga Emirates, është lojtari ai që i ndez spekulimet, duke pranuar se nëse largohet nga Topçinjtë dëshiron të transferohet te Barcelona.
“Nëse vendos të largohem nga Arsenali, atëherë unë do ta vesh fanellën e Barcelonës. Se kur do të ndodhë kjo, nuk e di. Jam shumë i lumtur tek Arsenali. Nuk po nxitoj të largohem nga klubi”.

“Unë dua të marr një vendim për të ardhmen para fillimit të Botërorit. Është e pamundshme të fokusohesh plotësisht në një garë të tillë, kur nuk je i përqendruar në aspektet e lojës. Nuk dua të pengohem nga spekulimet e tregut të transferimeve”.

“Barcelona po vazhdon ende garën për titull në La Liga, ndërsa unë jam ende lojtar i Arsenalit. Do të ishte mungesë respekti të flisja për një transferim që tani. Asnjë kandidat për postin e presidentit të Barcelonës nuk më ka kontaktuar”, ka thënë Fabregas për Marca. Fabregas: Do të shkoj te Barcelona F.0513173006783_m
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Fabregas: Do të shkoj te Barcelona
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Fabregas: Barcelona më e mira
»  Barcelona nuk ka para për Fabregas?
» Messi: Kurrë nuk do të shkoj te Reali
» Robinho: Mund të shkoj te Besiktasi
» Maicon: Nëse Mourinho më kërkon te Reali, do të shkoj