Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Shumë skandale në AKP

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Shumë skandale në AKP Empty
MesazhTitulli: Shumë skandale në AKP   Shumë skandale në AKP I_icon_minitimeFri Jun 25, 2010 9:22 pm

Shumë skandale në AKP 25akp4

Prishtinë, 25 qershor - Auditori Gjeneral i Kosovës ka zbuluar një mal shkeljesh në Agjencinë Kosovare të Privatizimit, shkruan sot e përditshmja “Zëri”. Shkeljet më të mëdha, të identifikuara nga auditori në këtë raport, lidhen me kontratat e AKP-së me shtëpitë kosovare televizive.

Befasia më e madhe në këtë raport është se dosja e tenderit, si dhe kontratat me shtëpitë televizive nuk janë përgatitur nga autoriteti kontraktues, përkatësisht nga AKP, por kontratat janë përgatitur nga operatorët fitues.

“Dosja e tenderit si dhe kontratat me shtëpitë televizive nuk janë përgatitur nga
autoriteti kontraktues. Këto kontrata janë përgatitur nga operatorët ekonomikë fitues”, thuhet në raportin e auditorit për pasqyrat financiare të AKP-së për vitin 2009.

Po ashtu në raport thuhet se autoriteti kontraktues nuk na ka prezantuar dëshmi bindëse rreth pranimit të shërbimeve nga shtëpitë televizive, përkatësisht nga Radio Televizioni i Kosovës (RTK), Kohavisioni (KTV) dhe Radio TV 21, përveç faturave të lëshuara nga operatorët ekonomikë.
Në shkrim si parregullësi përemnden punmësimi i stafit në shpërputhje me kriteret mbi përgatitjen profesionale, shpenzimet e mëdha telefonike (në vitin 2009 – 52.167 euro)...
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Shumë skandale në AKP
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» G8-a premton më shumë ndihmë
» Më shumë dhjam, më pak tru
» Çka na frikëson më shumë
» Më shumë dhjam, më pak tru
» Në Facebook me shokë shumë!