Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Mustaqet më të mira në histori i mbante Salvador Dali

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Mustaqet më të mira në histori i mbante Salvador Dali Empty
MesazhTitulli: Mustaqet më të mira në histori i mbante Salvador Dali   Mustaqet më të mira në histori i mbante Salvador Dali I_icon_minitimeFri Nov 05, 2010 5:45 am

Mustaqet më të mira në histori i mbante Salvador Dali F.1104171251609_m
Mustaqet e piktorit spanjoll Salvador Dali janë shpallur si më të mirat dhe më të njohurat në histori. Gati një e katërta e britanikëve ka votuar për mustaqet monumentale të Dalit si më të mirat që janë mbajtur ndonjëherë.
Në anketë kanë marrë pjesë 14.144 burra, ndërsa anketën e përgatit portali për burra MSN Him. I dyti u rendit mundësi i famshëm i ‘Wrestlerit’, Hulk Hogan, me 18 për qind të votave.

Në vendin e tretë me 13 për qind të votave u rendit Albert Einstein, ndërsa menjëherë pas tij renditet Friedrich Nietzche, filozofi gjerman i shekullit të 19-të dhe regjisori e aktori Charlie Chaplin.

Dhjetë mustaqet më të mira në histori:

1. Salvador Dali
2. Hulk Hogan
3. Albert Einstein
4. Friedrich Nietzsche
5. Charlie Chaplin
6. Freddie Mercury
7. Daley Thompson
8. Bruce Forsyth
9. Jimi Hendrix
10. Ian Botham
Mbrapsht në krye Shko poshtë