Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Azemi, sportist i vitit i Prishtinës

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Azemi, sportist i vitit i Prishtinës Empty
MesazhTitulli: Azemi, sportist i vitit i Prishtinës   Azemi, sportist i vitit i Prishtinës I_icon_minitimeTue Dec 28, 2010 7:48 am

Azemi, sportist i vitit i Prishtinës 27-edo,-rrotulluese4
Prishtinë, 27 dhjetor - Basketbollisti i Sigal Prishtinës, Edmond Azemi është shpallur sportisti më i mirë për vitin 2010 nga Komuna e Prishtinës, në ceremoninë e mbajtur të dielën mbrëma. Për Azemin kjo është hera e tretë që shpallet sportisti më i mirë i vitit i Prishtinës, kurse e dyta rresht.
Azemi u shpall më i miri me 64 pikë të mbledhura, duke lënë pas vetes hendbollisten e Prishtinës, Mimoza Xhemailin dhe futbollistin Behar Maliqi. Xhemaili u rendit e dyta me 51 pikë, kurse Maliqi i treti me 48 pikë.
"Është një nder i madh dhe privilegj të jem më i miri në Komunën e Prishtinës, pasi nuk është aspak lehtë. Por, besoj se këtë epitet e kam merituar, pasi kam punuar shumë", u shpreh Azemi, i cili në edicionin e shkuar me Sigal Prishtinën fitoi titullin e kampionit dhe Kupëne Republikës së Kosovës, kurse këtë edicion është kampion vjeshtor.
Në mesin e dhjetë sportistëve më të mirë të vitit sipas Komunës së Prishtinës, vend bën edh edhe Azem Ahmeti, Rrahman Ademaj, Herolind Nishevci, Rita Zeqiri, Xhemile Berisha, Suzana Reçica e Shqipe Kçiku.
Ramiz Krasniqi fitoi epitetin e trajnerit të vitit, kurse skuadra e hendbollit Prishtina në konkurrencën e femrave u shpall më e mira. Çmimi punëtori sportiv iu dha Fahri Buçincës (KH Prishtina), kurse Ylber Sylës (kikboks) ai i arbitrit më të mirë.
Komuna e Prishtinës me mirënjohje dalloi edhe pesë shpresat që gjatë këtij viti treguan rezultate të mira: Lorik Shabani, Dardan Syla, Amare Janjeva, Anyla Kryeziu e Alvin Karaqi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Azemi, sportist i vitit i Prishtinës
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» ASSHBA shpall Villan sportist të vitit
» Elvis Osmani, sportist i vitit në Mitrovicë
» Schweinsteiger, lojtari gjerman i vitit
» Frikë në Aeroportin e Prishtinës
» Spanja, skuadra e vitit

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi