Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Kartela më e shpejtë memorike CF

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Kartela më e shpejtë memorike CF Empty
MesazhTitulli: Kartela më e shpejtë memorike CF   Kartela më e shpejtë memorike CF I_icon_minitimeSun Jan 09, 2011 10:53 am

Kartela më e shpejtë memorike CF 09-kartela4
Kaliforni, 9 janar - SanDisk ka prezantuar kartelën e re memorike CompactFlash, për të cilën pohon që është kartela më e shpejtë me kapacitet të lartë në treg. Përmes interfejsit UDMA-7 falë kontrollerit Power Core arrihen shpejtësi të shkrimit të të dhënave deri 100 MB/s.
Kapaciteti i kartelës është 128 GB, ndërsa përveç shpejtësisë së madhe të të dhënave është përshtatur posaçërisht për përdorim në aparatet SLR me mundësi incizimi të videos HD. Kartela vjen me garanci trevjeçare, ndërsa do të fillojë të liferohet gjatë këtij çereku. Çmimi (në tregun amerikan) pritet të jetë 1 500 dollarë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kartela më e shpejtë memorike CF
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Kontrollerë më të shpejtë USB 3.0
» Android 2.2 super i shpejtë
» Chrome ka vendosur të bëhet “çmendurisht i shpejtë''
» Ndihma e shpejtë shpëton dordolecin
» Kurti: VV në pushtet, më shpejtë se që mendoni

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi