Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Facebook thjeshton konfiguracionet e privacisë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Facebook thjeshton konfiguracionet e privacisë Empty
MesazhTitulli: Facebook thjeshton konfiguracionet e privacisë   Facebook thjeshton konfiguracionet e privacisë I_icon_minitimeThu May 27, 2010 8:13 pm

Gjatë ditës së djeshme, përfaqësuesit e Facebook kanë vendosur të reagojnë ndaj kritikave të ashpra të publikut dhe kanë bërë ndryshime të theksuara në konfiguracionet e privacisë brenda rrjetit. Përdoruesit tani e tutje do ta kenë më lehtë dhe më thjeshtë të udhëheqin me të gjitha konfiguracionet e profileve të tyre, faqeve të adhuruesve (fan pages) si dhe u është mundësuar kontroll më i mirë ndaj aplikacioneve.Facebook thjeshton konfiguracionet e privacisë F.0527112614540_m
Ashtu siç e ka zhvilluar Facebook shërbimin e vet, po ashtu është rritur sasia e konfiguracioneve për përdoruesit. Përdoruesit më së shumti ishin të brengosur për konfiguracionet e privacisë të cilat ishin bërë pothuajse të pamundura për t’u përcaktuar. Për të mbrojtur profilet e veta, përdoruesit është dashur të përcaktojnë 50 konfiguracione të ndryshme me gjithsej 170 opsione të ndryshmeFacebook thjeshton konfiguracionet e privacisë Facebook111
Ndryshimet e reja me vete kanë sjellë thjeshtëzim të theksuar, kështu që tani është mundësuar përcaktimi i sasisë së informatave të cilat dëshironi t’i ndani me pjesën tjetër të përdoruesve të këtij rrjeti me vetëm disa klikime, mirëpo përdoruesit të cilët dëshirojnë të thellohen më shumë në to ende do t’u duhet të merren me konfiguracionet “e vjetra”.

Ndryshimet janë bërë edhe në faqet e adhuruesve, kështu që tani mund të përcaktohen konfiguracionet e tyre, e të gjitha aplikacionet e “palëve të treta” të cilat dëshirojnë të përdorin të dhënat e profileve të përdoruesve prej tani e tutje duhet të kërkojnë miratim paraprak.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Facebook thjeshton konfiguracionet e privacisë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Facebook zvogëlon shkronjat
»  Facebook e di kur ndaheni nga partneri!
» Facebook apo Sexbook?
»  Facebook edhe në Kinë?
» Mbyllja e Facebook, gënjeshtër!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Teknologjia-
Kërce tek: