Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Kosova, e 64-ta në botë për nga lumturia

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Kosova, e 64-ta në botë për nga lumturia   Empty
MesazhTitulli: Kosova, e 64-ta në botë për nga lumturia    Kosova, e 64-ta në botë për nga lumturia   I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 4:44 pm

Sipas agjencisë hulumtuese “Gallup”, pesë shtetet më të lumtura në botë janë Danimarka, Suedia, Kanada, Australia dhe Finlanda.
“Banorët e shteteve skandinave me të vërtetë jetojnë mirë. Njëra nga teoritë se pse kjo ndodh është se kërkesat e tyre bazë janë të përmbushura në mënyrën më të mirë se sa në shtetet tjera”, ka thënë Jim Harter nga Gallup, i cili ka qenë udhëheqës i këtij hulumtimi.

Këta hulumtues, për të caktuar shkallën e lumturisë kanë anketuar me mijëra vetë, duke hulumtuar për dy lloje të lumturisë - kënaqësinë e përgjithshme me jetën dhe kënaqësia në bazë ditore. Ata kanë konstatuar një zbulim të pritur: paratë luajnë rolin kryesor në kënaqësinë e banorëve të të gjithë shteteve.

Sipas kësaj radhitje, banorët e Kosovës janë të radhitur në vendin e 64-të, tri vende më lartë se ata në Shqipëri që radhiten në vendin e 67-të.

Sa i përket shteteve tjera të Ballkanit, banorët e Sllovenisë radhiten në vendin e 38-të, Mali të zi në vendin e 56-të, Kroacisë në vendin e 59-të, Rumunia në vendin e 76-të, Hungaria në vendin 85-të, Serbia në vendin e 96-të, Bosnja në vendin e 99-të, Maqedonia në vendin e 100-të dhe Bullgaria në vendin e 106-të. /Zëri/Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Kosova, e 64-ta në botë për nga lumturia
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Fitou: Kosova nuk do të ndahet
» Kosova në “rikuerc”
» Kosova e Re nis më 2013
» Dy fitues nga Kosova
» Kosova kryeson CEFTA-n