Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Ministri Mujota në forumin ndërkombëtar në perspektivën e Korridorit 8

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Ministri Mujota në forumin ndërkombëtar në perspektivën e Korridorit 8  Empty
MesazhTitulli: Ministri Mujota në forumin ndërkombëtar në perspektivën e Korridorit 8    Ministri Mujota në forumin ndërkombëtar në perspektivën e Korridorit 8  I_icon_minitimeSun May 01, 2011 1:10 pm

Ministri i Infrastrukturës në Qeverinë e Kosovës, Fehmi Mujota, me ftesë të ministrit të punëve Publike dhe Transportit të Shqipërisë, Sokol Olldashi, po merr pjesë në Forumin Ndërkombëtar të Industrisë së Porteve dhe Infrastrukturës në perspektivën e Korridorit 8.

Në këtë forum do të diskutohen çështjet që kanë të bëjnë me shfrytëzimin e porteve, autostradave dhe hekurudhave, të cilat do të jenë mundësi më e mirë për të bashkëpunuar në mes të Kosovës dhe Shqipërisë, si dhe një mundësi më e mirë e bashkëpunimit mes dy vendeve në fushën e transportit për transportimin më të lehtë të njerëzve dhe mallrave.

Në këtë forum, gjithashtu po diskutohen temat që kanë të bëjnë me thellimin e bashkëpunimit ne mes dy vendeve fqinje, si dhe vendeve të rajonit për funksionalizimin e këtij bashkëpunimi në masën më të madhe të mundshme, i cili do të këtë impakt në zhvillimin ekonomik të vendeve dhe duke krijuar lehtësira për zhvillimin e biznesit. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Ministri Mujota në forumin ndërkombëtar në perspektivën e Korridorit 8
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Mujota në Konferencën e IEMO-s
» Pula: Strategjia për “Kosovën e Re” me presion ndërkombëtar
» Hoxhaj në Forumin e Luksemburgut
» Kosova ftohet në Forumin Ballkan-BE
» Kushtetutë pa tutor ndërkombëtar