Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Google, kompania më e vlefshme në SHBA

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Google, kompania më e vlefshme në SHBA  Empty
MesazhTitulli: Google, kompania më e vlefshme në SHBA    Google, kompania më e vlefshme në SHBA  I_icon_minitimeThu May 05, 2011 2:39 pm

Sipas anketës së realizuar nga kompania e hulumtimeve Harris Interactive, thuhet se Google është kompania më e vlefshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në anketën me më shumë se 3,000 respondentë janë vlerësuar kompanitë e më shumë se 20 industrive, duke përfshirë edhe ato me ndikim të madh financiar si dhe të tjerat që merren me përgjegjësinë sociale.

Në këtë listë të kompanive më të mëdha amerikane, kanë dominuar kompanitë e teknologjisë së lartë, ku Google është lider, ndërsa më pas vijojnë të tjerat e Apple (në vendin e pestë), Intel (6), Amazon (8), Sony (14) dhe Microsoft (16).

Rezultatet më të dobëta kanë marrë bankat komerciale, kompanitë e sigurimeve, si dhe kompanitë e naftës. Në fund të kësaj liste gjenden kompanitë si AIG, BP dhe Bank of America. / Telegrafi /
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Google, kompania më e vlefshme në SHBA
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Google rifreskon edhe shërbimin Google Docs
» Google bën ndryshime në Google News
»  Google hyn në modë me Boutiques.com
» Apple më e vlefshme se Microsoft
» Google lanson funksionin “Me on the Web”