Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Hyseni i radhit kritikat për diplomacinë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Hyseni i radhit kritikat për diplomacinë  Empty
MesazhTitulli: Hyseni i radhit kritikat për diplomacinë    Hyseni i radhit kritikat për diplomacinë  I_icon_minitimeWed May 18, 2011 8:51 am

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Skënder Hyseni, ka adresuar kritika të shumta për diplomacinë e Kosovës. Shumëfishimin e njerëzve në diplomaci ai e sheh si moment kur Kosova mund të mbetet pa adresë të politikës së jashtme.
Në intervistë për Epokën e Re, Hyseni ka thënë ka shumë qendra në të cilat bëhet politika e jashtme e Kosovës dhe kjo paraqet rrezik shumë të madh për Kosovën.

“Kjo mund të rrezikojë që Kosova të mbetet pa adresë të qartë për politikë të jashtme. Bota do ta ketë shumë të vështirë ta përcaktojë se cila është adresa më e saktë dhe më adekuate në Kosovë për politikë të jashtme”, ka thënë Hyseni.

Në këtë kontekst, ai ka deklaruar se politika e jashtme duhet të jetë më agresive karshi diplomacisë serbe dhe deklaratave të Beogradit për ndarje të Kosovës.

“Nëse Serbia dëshiron ndërrim kufijsh, do t’i ndërrojmë, por atëherë ndërrojnë kufijtë e Kosovës, të Maqedonisë dhe të Serbisë gjithsesi. Ndoshta edhe të Malit të Zi! Shqiptarët nuk do të humbin asgjë, vetëm do të fitojnë. Megjithatë, janë të rrezikshme kërkesat e Beogradit për ndarje të Kosovës në kohën kur ne trumbetojmë në mënyrë shumë naive se po zhvillojmë një dialog teknik, nga i cili do të fitojë”, ka thënë Hyseni. /Telegrafi/

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Hyseni i radhit kritikat për diplomacinë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Hyseni kërkon njohje nga Tanzania
» Hyseni: Qeveria ka mungesë vizioni
» Adebayor: Nuk më interesojnë kritikat
» Brazilianët të habitur me kritikat e kreut të FIFA-s
» Deputeti Krasniqi vazhdon kritikat ndaj kryeministrit Thaçi