Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

KMDLNJ: Pasiguria në shkolla brengë për shoqërinë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

KMDLNJ: Pasiguria në shkolla brengë për shoqërinë  Empty
MesazhTitulli: KMDLNJ: Pasiguria në shkolla brengë për shoqërinë    KMDLNJ: Pasiguria në shkolla brengë për shoqërinë  I_icon_minitimeWed May 25, 2011 7:33 am

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut në Prishtinë është jashtëzakonisht i shqetësuar për vrasjen e nxënësit të Gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë. KMLDNJ kërkoi nga organet kompetente që sa më shpejt të sqarohet rasti dhe dorasit të dalin para drejtësisë.
Sipas KMDLNj një vrasje e tillë është arsye për alarm për institucionet që menaxhojnë me arsimin në Kosovë dhe për institucionet e sigurisë. “Pasiguria nëpër shkolla është një brengë e përgjithshme e shoqërisë sonë. Një ngjarje e tillë vetëm sa e thellon pasigurinë për nxënës”, thuhet në njoftim.

Sipas Këshillit, shkollat e ciklit të mesëm janë të stërngarkaura më nxënës gjë që krijon pamundësi kontrolli dhe ndikon drejtpërdrejt në cilësinë e arsimit.

“KMDLNj edhe me këtë rast kërkon nga institucionet përgjegjëse si Ministria e Arsimit, Komuna dhe institucionet e sigurisë që të koordinojnë veprimet në mënyrë që raste të tilla të mos përsëritën. KMDLNj gjithashtu u bënë thirrje prindërve që të angazhohen më shumë me fëmijët e tyre. Prindërit duhet të kenë më shumë interesim për sjelljet e fëmijëve edhe jashtë ambienteve familjare”, thuhet në reagim. /Telegrafi/

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

KMDLNJ: Pasiguria në shkolla brengë për shoqërinë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Rihapet shkolla teologjike serbe në Prizren
» Tablet për shkolla
» Harrohet shkolla “28 Nëntori”
» Listë me femra në Facebook, përjashtohet nga shkolla
» Agani paralajmëron referendum për fenë në shkolla