Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Samsung mbretëron në tregun e televizorëve 3D

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Samsung mbretëron në tregun e televizorëve 3D Empty
MesazhTitulli: Samsung mbretëron në tregun e televizorëve 3D   Samsung mbretëron në tregun e televizorëve 3D I_icon_minitimeThu Jun 03, 2010 7:15 am

Samsung mbretëron në tregun e televizorëve 3D F.0602154625711_m
Ky segment i tregjeve ende është jashtëzakonisht i ri, mirëpo siç po qëndrojnë gjërat tani, mbret i papërkulur është prodhuesi jugkorean Samsung.
Nëse mund t’i besohet gazetës Chosun të Koresë Jugore, Samsung aktualisht mbanë vendin e parë, respektivisht ka 90 për qind të pjesëmarrjes në tregun e televizorëve tredimensional (3D). Po ashtu, kompania për një kohë të gjatë mbanë edhe vendin e parë në tregun e televizorëve të hollë HD, me pjesëmarrje prej 18 për qind.

Ka qenë mu Samsung i cili i pari është futur në tregun e televizorëve 3D, duke paraqitur modelin e vet të parë në muajin mars, e më pas ka paraqitur edhe serinë e vet të televizorëve 3D LED.Samsung mbretëron në tregun e televizorëve 3D Samsung3d
Në vendin e dytë ka zënë vend Panasonic i cili afarizmin e vet ka vendosur ta fokusojë në televizorë plazma 3D, e aktualisht ofron televizorin më të lirë tredimensional në treg.

Sipas të dhënave të gazetës së sipërpërmendur, afro 300.000 televizorë tredimensionalë janë shitur deri më tani në mbarë botën.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Samsung mbretëron në tregun e televizorëve 3D
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» iPhone 4 i bardhë shitet në tregun e zi?
» Gem, modeli më i ri nga Samsung
» Samsung zyrtarisht me Galaxy S 4G
» Samsung prezanton modelin Galaxy Ace
» Samsung Galaxy Tape në shtator

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Teknologjia-
Kërce tek: