Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Fotografitë e para të Citroënit të ri C4

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Fotografitë e para të Citroënit të ri C4 Empty
MesazhTitulli: Fotografitë e para të Citroënit të ri C4   Fotografitë e para të Citroënit të ri C4 I_icon_minitimeThu Jun 03, 2010 7:17 am

Fotografitë e para të Citroënit të ri C4 F.0602105226975_m
Ani pse deri në panairin e automjeteve të Parisit kanë mbetur më shumë se tre muaj, Citroën nuk ka mundur të durojë dhe na i ka shfaqur fotografitë e para të gjeneratës së re të modelit C4.
Konkurrenti francez në klasën e ashtuquajtur Golf, gjykuar sipas fotografive, duket si modeli konceptual të cilin Citroën na e kishte paraqitur në panairin e Gjenevës, ai DS Highrider. Asgjë për tu habitur, kur merret parasysh se Citroën do të shfrytëzojë platformën e tij edhe për zhvillimin e modelit më luksoz dhe pamjen e modelit diç më të avancuar DS4, mu ashtu siç kishte bërë edhe me modelet C3 e DS3.Fotografitë e para të Citroënit të ri C4 Citroenc4a
Modeli i ri C4 është rritur në dimensione. Krahasuar me paraardhësin e tij, ky automjet është për 55 milimetra më i gjatë, më i gjerë për 17 milimetra dhe më i lartë për 32 milimetra. Francezët lavdërohen edhe për rritjen e hapësirës së bagazhit për 80 litra, në gjithsej 400 litra.Fotografitë e para të Citroënit të ri C4 Citroenc4b
Pos ridizajnimit të theksueshëm të eksterierit, ndryshime më të mëdha i ka përjetuar enterieri ku pajisjet kontrolluese nga pozita e mesme në konzolë më në fund janë vendosur para vozitësit, e vet timoni nuk ka pjesë të fiksuar në mes, por ka ndërtim konvencionalFotografitë e para të Citroënit të ri C4 Citroenc4c
Në raportin e lëshuar për media, Citroën nuk përmend motorët të cilët do të gjenden nën kapakun e modelit C4, mirëpo mbetet të pritet që, pos paletës standarde të motorëve me turbo-mbushës me naftë e benzinë, për herë të parë ai do të ketë një zgjidhje hibride të kombinuar në mes motorit me naftë dhe elektrik nga grupimi PSA. Automjeti do të duhej të del në shitje qysh në vjeshtën e këtij viti.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Fotografitë e para të Citroënit të ri C4
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» BMW X3: Fotografitë e para zyrtare
» Suzuki publikon fotografitë e para të Swift
» Fotografitë e mrekullueshme të molekulave të alkoolit
» Shëndetësia pa para
» Marrëveshjet e para, më 14 dhe 15 qershor?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Teknologjia-
Kërce tek: