Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Për vetëm një javë gati për në pazh

Shko poshtë 
2 posters
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Për vetëm një javë gati për në pazh  Empty
MesazhTitulli: Për vetëm një javë gati për në pazh    Për vetëm një javë gati për në pazh  I_icon_minitimeWed Jul 13, 2011 12:04 pm

Disa truqe të vogla të nutricionistëve, stilistëve dhe kozmetikëve, do t’u ndihmojnë që pa ndonjë vështirësi të shkëlqeni në plazh.

Nëse jeni nga ato femra të cilat nuk janë të kënaqura me dukjen e tyre, do t’u tregojmë disa fshehtësi që do t’u ndihmojnë për të ngritur vetëbesimin, ndërsa shfaqjen e parë të sezonit me kostum të larjes do ta bëjnë më pak të dhimbshme.

Një javë para se të niseni për pushime filloni një tjetër regjim të ushqyerjes. Drithëra për mëngjes, pak mish dhe sallatë për drekë dhe pemë për darkë, të shoqëruara me sasi të mëdha të ujit. Në këtë mënyrë do ta zvogëloni konsumimin e tepërt të ushqimit dhe barku juaj do të jetë i rrafshët.

Po ashtu, është koha e duhur që të filloni me ushtrime intensive. Nuk duhet të vdisni në palestër, por gjatë ditës kaloni një orë të tërë me ecje të shpejtë, bëni dhjetë ushtrime të barkut dhe dhjetë ulje-ngritje për të tendosur kofshët dhe prapanicën.

Bëjeni tenin e lëkurës më të errët me anë të preparateve për vetënxirje, ndërsa më të mirë janë ato në formë spërkatësi që thithen shpejtë dhe nuk kanë aromë të pakëndshme.

Nëse keni gjinj të mëdhenj, harroni mikro-bikinit. Ju keni nevojë për sutiene të forta.

Gjithmonë tentoni ta shpejtoni metabolizmin për të eliminuar sa më shpejtë kaloritë, ndërsa zgjedhje e mirë janë edhe grejpfruti, molla, ullinjtë, farat e lulediellit, qepa, boronica etj.

Shkoni edhe në ndonjë trajtim që do ta eliminojë lëngun e tepërt. Mund të jetë saunë, drenazh limfatik ose masazh anticelulit. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk
indira kruja
Anëtarë i MG
Anëtarë i MG
indira kruja

<b>Postime</b> Postime : 53

Për vetëm një javë gati për në pazh  Empty
MesazhTitulli: Re: Për vetëm një javë gati për në pazh    Për vetëm një javë gati për në pazh  I_icon_minitimeThu Jul 21, 2011 8:08 pm

sh e bukur kjo e fundit se gjate kesaj periudhe konsumohet nje sasi e madhe lengjesh
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://monellavagabonda64@yahoo.com

Për vetëm një javë gati për në pazh
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Behrami mungon vetëm tri javë
» Android 2.2 gati vetëm për pajisjet myTouch 3G
» Për një javë 2 kilogramë më pak
» Si të dobësoheni 2 kg për 3 javë?
» Si të dobësoheni 2 kg për 3 javë?