Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Dushi kundër tensionit të ulët

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Dushi kundër tensionit të ulët Empty
MesazhTitulli: Dushi kundër tensionit të ulët   Dushi kundër tensionit të ulët I_icon_minitimeSat Oct 22, 2011 1:12 pm

Ka gjithnjë e më shumë njerëz, veçanërisht të rinj, që vuajnë nga hipotensioni, respektivisht nga tensioni i ulët i gjakut. Simptomat më të shpeshta janë të qenët të përgjumur, marramendja, kokëdhembja, zbehja, rraskapitja, kujtesa e dobët...

Ekspertët thonë që nuk ka ilaç për tension të ulët, por kjo nuk do të thotë që nuk mund ta kontrolloni.
Kafeina, guarana dhe stimuluesit e tjerë do ta rrisin tensionin e gjakut, por në doza më të mëdha mund të nxisin rrahjen e shpejtë të zemrës, çka do të thotë që duhet të jeni të kujdesshëm.

Si ilaçe alternative aplikohen preparatet në bazë të Zen-Shen. Zen-Shen siberik, si më i lehtë u rekomandohet personave të rinj, ndërsa ai kinez apo korean, meqenëse është më i fortë, rekomandohet për personat më të vjetër që kanë tension shumë të ulët të gjakut.

Çdo ditë bëni dush me ujë të ftohtë dhe të ngrohtë me radhë, bëhuni më aktiv, shëtisni më shumë, konsumoni më shumë kripë (kripa e lidh ujin në organizëm dhe rrit volumin e gjakut qarkullues), ndërsa çdo ditë pini shumë ujë dhe çaja bimorë. Hani më pak e më shpesh, konsumoni më shumë vitamina C, kalium dhe hekur. Pasuroni menynë me pemë dhe perime të freskëta.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Dushi kundër tensionit të ulët
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Dushi i ftohtë nga Berlini
» Rrezet e diellit vendimtare për uljen e tensionit të gjakut
» Kërpudhat kundër tumorit
» Euro në nivelin më të ulët gjatë katër viteve të fundit
» Vëzhguesit partiakë refuzuan ta lëshojnë vendvotimin në Zabel të Ulët