Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Lippi: Gjithçka që ndodh para Botërorit nuk vlen asgjë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Lippi: Gjithçka që ndodh para Botërorit nuk vlen asgjë Empty
MesazhTitulli: Lippi: Gjithçka që ndodh para Botërorit nuk vlen asgjë   Lippi: Gjithçka që ndodh para Botërorit nuk vlen asgjë I_icon_minitimeMon Jun 14, 2010 6:36 am

Lippi: Gjithçka që ndodh para Botërorit nuk vlen asgjë F.0614001431638_m

Përzgjedhësi i Italisë, Marcello Lippi, përpos se ka përsëritur që skuadra e tij është e fortë dhe është gati për Paraguain, ai ka lëvduar edhe aftësitë menaxheriale të Fabio Capellos.
“Anglia është një nga rreziqet kryesore. Nuk është për shkak se Capello është italian, por për shkak se ai është fitues. Ai është trajner që ndërton skuadra pragmatike e që janë të përkushtuara. Të gjithë e kanë bërë Brazilin dhe Spanjën favorite dhe pajtohem me këtë fakt. Personalisht ndjej që Argjentina, Holanda, Gjermania, Italia, Franca dhe Anglia mund ta fitojnë. Janë ekipe që vijnë të fitojnë, jo thjeshtë për të marrë vetëm pjesë”.

“Nuk ka dyshim, ju siguroj se ekipi është gati të luajë një ndeshje të madhe. Jam shumë i kënaqur me lojtarët e mi, ata janë të gjithë të gatshëm pos Andrea Pirlos. Ai po e përmirëson gjendjen e tij. Ai ka ardhur me entuziazëm të madh këtu dhe nëse është gati për ndeshjen e tretë, do isha i kënaqur”.

“Një gjë që kam mësuar është që gjithçka që ndodh para Botërorit nuk vlen asgjë. Mund t’i fitoni dhjetë ndeshje me radhë, por nuk ka rëndësi. Një ekip i madh ngritet gjatë kampionatit. Besimi i ekipit rritet nga paraqitjet. Ata që luajnë ndaj Italisë gjithmonë ndjehen të frikësuar dhe me respekt. Nuk mendoj se do jetë ndryshe sivjet”, u shpreh Lippi.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Lippi: Gjithçka që ndodh para Botërorit nuk vlen asgjë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Lippi: Nuk patëm fat
» Lippi: Është gabimi im
» Lippi: Duhet të luajmë më mirë
» Navas: Nuk ka mbaruar asgjë
» Lippi: Vështirë ta lija në shtëpi Rossin