Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Mitrovica nuk do të mbetet qytet i harruar

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Mitrovica nuk do të mbetet qytet i harruar Empty
MesazhTitulli: Mitrovica nuk do të mbetet qytet i harruar   Mitrovica nuk do të mbetet qytet i harruar I_icon_minitimeSat Nov 06, 2010 5:57 pm

Mitrovica nuk do të mbetet qytet i harruar F.1106184834335_m
Krerët më të lartë të partisë më të re në Kosovë Fryma e Re (FER) kanë qëndruar të shtunën Mitrovicë. Në prezantimin e parë para qytetarëve, kreu i kësaj partie, Shpend Ahmeti, ka theksuar se Mitrovica është qytet më i harruar dhe më i varfër në të gjithë Kosovën.
Ilir Deda ka thënë se me FER-in, Mitrovica më nuk do të jetë qytet i harruar. “Ne jemi gjeneratë e re e moshave të ndryshme dhe këto gjenerata duhet ta ndërrojnë Kosovën”.

E para e FER-it për Mitrovicë, Valdete Idrizi, ka theksuar se Mitrovica për 12 vjet mbeti qytet i shëmtuar dhe i ndarë në dyshë dhe e tërë kjo për shkak të mos vullnetit të klasës politike për t’i ndërruar gjerat.

Krerët e FER-it, Shpend Ahmeti, Ilir Deda, Linda Shala, Qëndrim Gashi e Valdete Idrizi iu janë përgjigjur pyetjeve të të pranishmëve.

Sa i përket bisedimeve në mes të Kosovës dhe Serbisë, Ahmeti ka thënë se FER-i nuk e ka prioritet bisedimet me Serbinë, porse sipas tij, prioritet është zhvillimi i Kosovës.

“Ne do të bisedojmë me Serbinë se nuk kemi kurrfarë problemi për këtë nuk e ndiem vetën inferior, por në këto bisedime duhet të jenë njerëzit pa dosje ka thënë Ahmeti”.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mitrovica nuk do të mbetet qytet i harruar
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Edhe Mitrovica në rivotim
» Kosova nuk është harruar
» Kosova multietnike, përrallë që duhet harruar
» Prokurorët nga Mitrovica me program të ri
» Hoxhaj rikonfirmon premtimin e Thaçit për Pejën qytet universitar

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi