Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

AAK e gatshme për koalicion paszgjedhor me LDK-në

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

AAK e gatshme për koalicion paszgjedhor me LDK-në Empty
MesazhTitulli: AAK e gatshme për koalicion paszgjedhor me LDK-në   AAK e gatshme për koalicion paszgjedhor me LDK-në I_icon_minitimeMon Nov 08, 2010 8:33 pm

AAK e gatshme për koalicion paszgjedhor me LDK-në F.1108122559834_m
Nënkryetari i AAK-së, Ardian Gjini

Ardian Gjini, nënkryetar i AAK-së, ka thënë se AAK është e gatshme të lidhë koalicion paszgjedhor me LDK-në.
Ai tha se fillimisht AAK është e bindur në fitoren e vet në këto zgjedhje, por në rast tjetër është e gatshme të bashkëpunojë më LDK-në, siç edhe e ka bërë më herët.

Gjini po ashtu ka thënë se AAK është në negociata me parti e lista tjera për një koalicion parazgjedhor, duke përmendur në këtë rast Listën “LDK-Ibrahim Rugova”.

Ai tha se partia e vetme me të cilën AAK nuk do të bëj koalicion kurrë është Partia Demokratike e Kosovës.

Këto komente Gjini i bëri gjatë një konference për shtyp ku u prezantua anëtari më i ri i kësaj partie, Naim Rrustemi.

Rrustemi tha se serioziteti që AAK ka dëshmuar gjatë kësaj në kohë në opozitë ka qenë arsye pse ai ka vendosur t’i bashkohet kësaj partie politike.

Më tutje, Rrustemi tha se AAK është vend i cili krijon mundësi njerëzve që punojnë, andaj e cilësoi kalimin e tij si mundësi edhe më të madhe për të shfaqë kapacitetet e tij intelektuale.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

AAK e gatshme për koalicion paszgjedhor me LDK-në
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» LDD e gatshme për koalicion me LDK-në
» AAK në koalicion me PDK, AKR jashtë?
» Koalicion qeverisës apo zgjedhje të reja?
»  Pacolli s’do koalicion ku do të ishte edhe AAK-ja
» Pacolli lidh koalicion me Agim Çekun

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: