Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Ngjela: Masakra më e madhe në histori qëlluan me snajpera

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Ngjela: Masakra më e madhe në histori qëlluan me snajpera Empty
MesazhTitulli: Ngjela: Masakra më e madhe në histori qëlluan me snajpera   Ngjela: Masakra më e madhe në histori qëlluan me snajpera I_icon_minitimeSat Jan 22, 2011 6:45 am

TIRANË- Kreu i Partisë Ligj për Drejtësi, Spartak Ngjela ka vizituar nga afër të plagosurit në Spitalin Ushtarak dhe ka lëshuar akuza të rënda, duke thënë se mbi tre viktimat është qëlluar me snajpera. Sipas tij, kjo që u bë sot përpara kryeministrisë është një masakër.

“Sapo dola nga njoftimet e spitalit, janë dhjetra të plagosur dhe tre të vrarë të vdekur deri në këto momente. Masakra më e madhe që është bërë në historinë e Shqipërisë. Vetëm një bandë mund të bëjë masakra të tilla ndaj popullit. I them shqiptarëve të gjithë në këmbë për të ruajtur lirinë, dinjitetin dhe për të respektuar të vrarët që do jenë dëshmorët e lirisë shqiptare. Është e tmerrshme, një masakër nga të katër anët. Kanë qëlluar me snajpera. Kanë qëlluar me cdo mjet”,- tha Ngjela.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ngjela: Masakra më e madhe në histori qëlluan me snajpera
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» “Shqip”: Tri viktimat u qëlluan me kalibër 9 mm
» Masakra e Tivarit, hetim Ramiz Alisë
» Lellouche: Kosova, një histori e dhimbshme
» Pak rreshta për shumë histori të botërorëve
» Pienaar, më i paguari në histori të Evertonit

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi