Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Koha mund të ndryshojë personalitetin ton

Shko poshtë 
3 posters
AutoriMesazh
Vizitor
Vizitor
Anonymous

Koha mund të ndryshojë personalitetin ton Empty
MesazhTitulli: Koha mund të ndryshojë personalitetin ton   Koha mund të ndryshojë personalitetin ton I_icon_minitimeFri Feb 18, 2011 8:01 pm

Koha mund të ndryshojë personalitetin tonë

Nëse më parë mendonim se ishte thjesht një paragjykim, tani është e vërtetuar me shkencë: koha ndikon në personalitetin tonë më shumë se ç’mund të mendojmë.

“Gjithë faji është i Hënës, që kur afrohet në Tokë, i çmend të gjithë”, thoshte William Shakespeare. Por jo vetëm Hënë, edhe gjendet e ndryshme klimaterike mund të ndryshojnë shpirtin tonë. Nëse më parë mendonim se ishte thjesht një paragjykim, tani është e vërtetuar me shkencë: koha ndikon personalitetin tonë më shumë se ç’mund të mendojmë. Kjo është vërtetuar nga një studim i Universitetit të Berlinit, që ka studiuar 2000 persona. Studimi ka dalë në përfundimin se ka katër lloje njerëzish: ata që nuk influencohen në asnjë mënyrë nga moti apo ndërrimi i stinëve; ata që e duan stinën e verës; ata që e urrejnë dhe ata që e adhurojnë shiun.

Studimi ka treguar gjithashtu se fëmijët, në përgjithësi bëhen njësoj si nënat e tyre, në lidhje me ndjenjat mbi ndryshimet klimaterike. Megjithatë, nuk dihet nëse kjo ndodh për shkak të gjeneve apo thjesht sepse fëmijët vlerësojnë mënyrën e të jetuarit të prindërve.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
dr.Dugi™
WebMaster
WebMaster
dr.Dugi™

<b>Postime</b> Postime : 574

MesazhTitulli: Re: Koha mund të ndryshojë personalitetin ton   Koha mund të ndryshojë personalitetin ton I_icon_minitimeFri Feb 18, 2011 8:21 pm

Jam shume i bindur qe Koha nuk mund te ndryshoj ne personalitetin tim, ndoshta tek shumica mund te ndodh nje gje e till !
https://mjeksia-grup.albanianforum.net
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

MesazhTitulli: Re: Koha mund të ndryshojë personalitetin ton   Koha mund të ndryshojë personalitetin ton I_icon_minitimeFri Feb 18, 2011 8:24 pm

As tek une jam qajo qe jam dhe do jem pergjithomne
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

MesazhTitulli: Re: Koha mund të ndryshojë personalitetin ton   Koha mund të ndryshojë personalitetin ton I_icon_minitimeFri Feb 18, 2011 8:26 pm

Siq kam lindur edhe do te vdes me te njejtin personalitet
http://www.mjeksia-grup.tk
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

MesazhTitulli: Re: Koha mund të ndryshojë personalitetin ton   Koha mund të ndryshojë personalitetin ton I_icon_minitimeSat Feb 19, 2011 10:55 am

kam qene jam dhe dua te jem ajo gjithmone qe nga qasti kur kam dale ne kete bote dhe kur do shkoj nga kjo bote
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Koha mund të ndryshojë personalitetin ton   Koha mund të ndryshojë personalitetin ton I_icon_minitime

Koha mund të ndryshojë personalitetin ton
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Buhler: Është koha të ndryshojë veriu i Mitrovicës
» Krenarë për personalitetin e deputetes Kelmendi
» Dikgacoi "mendon" ta ndryshojë mbiemrin
» Kur është koha e duhur për të bërë ushtrime fizike
» Koha e Afrikës ka ardhur

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi