Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Për këngën më të keqe në botë, 30 milionë klikime në YouTube

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Për këngën më të keqe në botë, 30 milionë klikime në YouTube  Empty
MesazhTitulli: Për këngën më të keqe në botë, 30 milionë klikime në YouTube    Për këngën më të keqe në botë, 30 milionë klikime në YouTube  I_icon_minitimeTue Mar 22, 2011 9:35 am

Për këngën më të keqe në botë, 30 milionë klikime në YouTube  Youtube_videos

Kënga e një adoleshenteje amerikane 13-vjeçare ka arritur një rekord klikimesh në YouTube falë ngjitjes së kureshtjes për të parë "këngën më të keqe" të regjistruar ndonjëherë. Rebecca Black's, këngëtare popi me këngën "E premtja" ka më shumë se 30 milionë klikime në më pak se shtatë ditë. Kënga e saj ka një lumë rekord komentesh edhe në rrjetin shoqëror "Twitter".
E gjithë kjo më së shumti nga përqeshja ndaj fjalëve të këngës, videos dhe zërit të këngëtares, raporton Shekulli. Por duket se është Rebecca ajo që do të qeshë e fundit, pasi tashmë është kthyer në një "fenomen". Më parë, Justin Bieber, dhe Usher, morën famë falë popullaritetit në YouTube. Rebecca shkruan: "Kënga ime tashmë mund të gjendet në iTunes! Faleminderit për gjithë mbështetjen tuaj". Pritet që ajo të përfitojë "lumë" parash nëse përsëritet i njëjti sukses si në YouTube.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Për këngën më të keqe në botë, 30 milionë klikime në YouTube
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Vrasësit e erës së keqe
» Serwer: Ndarja e Kosovës një ide e keqe
» Shakira e vodhi këngën Waka Waka?
» Sharja është shprehi e keqe, por e shëndetshme
» Kosi lufton erën e keqe të gojës